2 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
- 1 sałata rzymska,...
fot. Karolina Głogowska

Wyśmienita sałatka z rzodkiewką i jajkami przepiórczymi. Chrupiąca, lekka i przepyszna. Efektowna przystawka na Wielkanoc

Sałatka z rzodkiewką i jajkami przepiórczymi. Składniki:

- 1 sałata rzymska,
- garść rukoli,
- pęczek rzodkiewek,
- 10 jajek przepiórczych,
- 100 g groszku mrożonego,
- 100 g groszku cukrowego,
- 6 kawałków surimi,
- pęczek koperku.

Na sos śmietanowo-majonezowy:
- 150 ml śmietanki UHT Łaciata 18%,
- 2-3 łyżki majonezu,
- łyżka soku z cytryny,
- pół łyżeczki cukru,
- sól, pieprz.

Zobacz również

Zmiany w kadrze siatkarek Moya Radomki Radom. Zespół opuszczają przyjmujące

Zmiany w kadrze siatkarek Moya Radomki Radom. Zespół opuszczają przyjmujące

Noc Muzeów we Włodawie. Były wystawy, warsztaty, koncerty i potańcówka

Noc Muzeów we Włodawie. Były wystawy, warsztaty, koncerty i potańcówka

Polecamy

Tematy rozszerzonej matury z polskiego wywołały frustrację. Opinie maturzystów

Tematy rozszerzonej matury z polskiego wywołały frustrację. Opinie maturzystów

Domowy sos „Big Mac”. Najlepszy do burgerów i dań z grilla

Domowy sos „Big Mac”. Najlepszy do burgerów i dań z grilla

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka