- Dlaczego zaprosiliśmy do nas Kuchenne Rewolucje?Zrobiliśmy to dla Was. Właśnie z myślą o naszych Gościach cały czas się rozwijamy - czytamy na poratlu społecznościowym restauracji.
O tym, czy rewolucja była udana przekonamy się już w czwartek, 28 stycznia, na platformie VOD Player.pl, gdzie gdzie emitowane są najnowsze odcinki 22. sezonu „Kuchennych rewolucji”. Na premierę telewizyjną trzeba jeszcze poczekać, ponieważ w TVN publikowany jest 20 sezon show. Tymczasem poniżej zapowiedź odcinka.
Zambrów to miejscowość położona w województwie podlaskim przy ruchliwej drodze łączącej Białystok z Warszawą. W centrum dwudziestotysięcznego miasta leży atrakcyjny zalew, a nieco na uboczu restauracja „Mąka i Magia”. Jej specjalnością jest pizza, a właścicielem doświadczony ponoć w branży Sylwester. Z gastronomią ma już do czynienia ponad jedenaście lat, wcześniej prowadził drink bar, potem kebab. W końcu zamarzył o własnej i to włoskiej restauracji. Do realizacji planów postanowił podejść metodycznie. Razem z narzeczoną wybrał się w dziesięciodniową podróż do Włoch i tam skupił się na degustowaniu włoskich specjałów. Wrócił przekonany o tym, że o kuchni włoskiej wie niemal wszystko. W swój lokal zainwestował kilkaset tysięcy złotych i swoją kulinarną pasję. Niestety „Mąka i Magia” nie oczarowała gości. Czyżby gastronomiczne doświadczenie Sylwestra i jego wielkie włoskie wakacje nie wystarczyły do tego, by osiągnąć sukces? Zweryfikuje to Magda Gessler!
Zobaczcie, jaką metamorfozę przeszła zambrowska restauracja. W galerii zamieszczamy zdjęcia przed i po wizycie Magdy Gessler.
Strefa Biznesu: Dlaczego chleb podrożał? Ile zapłacimy za bochenek?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?